Zenjoakim - Pokémon Master

Zenjoakim - Pokémon Master

BOJA!!! Vær hilset kjære venner og Pokemon GO-tilhengere!:D:D:D

Jeg får mye herlige spørsmål og henvendelser fra ivrige Pokemon GO-spillere daglig. Dette er ofte spørsmål som hvor det er best å gå for å gå raskt opp i level, hvilke Pokémon man burde utvikle i forskjellige situasjoner eller gode tips og triks. Etter å ta tenkt litt på det så har jeg bestemt meg for å gjøre en greie ut av det... Så nå går jeg "public" som Zenjoakim - Pokemonmesteren!! ;) ;););dsda

Min ambisjon med Pokémon GO er ikke så ulik enhver guttedrøm; nemlig å reise verden rundt og fange dem alle! ;Jeg ønsker å skape herlige arenaer for å fremme et større sosialt mangfold og samhold, coache/trene andre pokémontrenere og bidra til økt spillglede i Pokemon GO-verdenen! Jeg er overbevist om at jeg kan hjelpe mange mennesker med å øke sin livglede og livskvalitet gjennom dette spillet, så da kjører jeg på og ser hva jeg får til! ;

Det er ingen tvil om at Pokémon GO har opptatt så og si hele min tid i sommerferien, noe som har vært et aldri så lite eventyr i seg selv! Jeg har aldri vært mer aktiv i en så lang periode i hele mitt liv, og ikke minst så har jeg fått mange nye og noen veldig gode venner i prosessen. Kombinasjonen av en aktiv livsstil med det sosiale oppleves både helsemessig sunt og sosialt givende, og jeg ønsker å dele mine erfaringer og kunnskap med alle som ønsker en mer aktiv og sunnere livsstil både fysisk og mentalt.:) Med min bakgrunn fra Forsvaret og nåværende erfaring som coach og mentaltrener, føler jeg meg godt skikket til å hjelpe mennesker på begge fronter :) : ::):)

Instinct-spillere er flinke til å samles og skape god stemning :) Her ved Pokegymmen på Aamodt bru. 

Instinct-spillere er flinke til å samles og skape god stemning :) Her ved Pokegymmen på Aamodt bru. 

Det er viktig å ta vare på føttene underveis ;)

Det er viktig å ta vare på føttene underveis ;)

Siden jeg installerte spillet 13. juli, har jeg tilbakelagt ca. 1700 kilometer totalt, hvorav ca. 85 % har vært til fots og ca. 10% har vært med sykkel. De resterende 5 prosentene har vært med kollektiv transport som trikk og buss. Det tar på kroppen å være såpass aktiv, og det har vært helt essensielt med godt fottøy kombinert med variert aktivitet for at la kroppen få sin nødvendige hvile og restitusjon. 

På et tidspunkt senere i juli skrudde jeg opp tempoet og anvendte det jeg anså som den mest effektive måten å levle på. Etter en lengre periode med et knalltøft hardkjør, og med et mål for øye om å tukte de beste, inntok jeg endelig 1. plassen på Norgesrankingen 8. august :)

https://www.pokeforum.no/…/…/hard-kamp-pa-toppen-ny-1-plass/

For utenom en liten "skjevoppdatering" fra Pokeforum.no, føler jeg er det trygt å slå fast at jeg har holdt førsteplassen som Norges beste dokumenterte Pokémon Go-mester siden :)

I dag er det ingen fungerende rankingliste som krever dokumentasjon for å kvalitetssikre om spillere jukser, så jeg tror det vil tilføre spillet ytterligere spillglede når Niantic oppretter en egen rankingliste uten juksere. Niantic har allerede angrepet jukseproblematikken på en meget gjennomslagskraftig og overbevisende måte. Niantic har også mye erfaring med hvordan å angripe denne problematikken fra Ingress, så dette er en kamp jeg er helt overbevist om at Niantic vil vinne - og da blir det virkelig morsomt! ;)  :D;)  (

Det skjer mye for min del i forbindelse med Pokemon GO om dagen, og jeg kommer til å bruke Facebooksiden og denne bloggen til å oppdatere alt som kan være av interesse :) Kom gjerne med innspill underveis på hva som kunne vært morsomt å lese eller se mer av - innspill tas i mot med stor takk! :)

Jeg kan allerede nå nevne at FlippKlipp-gutta fra NRK Super kommer til meg i morgen (onsdag) for å lage et herlig show! Her får dere se meg i aksjon, hvordan sosiale bånd knyttes samt bli med Eliteteamet vårt på gymraid! Det blir knallbra!

Så stay tuned folkens, og ha det fett på Pokemon GO-veien! ::D (

Zenjoakim